use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kyllingesuppe med spinat

En varm suppe er i vores øjne noget af det bedste vi ved i de kolde efterårs- og vintermåneder. Denne suppeopskrift med kylling og spinat er en delikat ret med masser af velsmag. Den magre kylling sammen med spinat og Cremefine 7% gør samtidig retten god, hvis man ønsker en mere slankende ret i vintermånederne. Velbekomme!
  • 15 minutter
  • Portioner2
recipe image Kyllingesuppe med spinat

Ingredienser

  • 1 løg i både
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 spsk Becel flydende til stegning
  • 1 l vand
  • 2 terninger hønsebouillon
  • 4 kyllingebrystfileter uden skind
  • 1 peberfrugt I tern
  • 1 fluid ounce (28,41 mililiter U Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 250 gram babyspinatblade

      Vejledning

      1. Svits løg og hvidløg i Becel Flydende til løgene er blanke og gennemsigtige. De må ikke tage farve. Tilsæt vand og bouillon og lad det koge op. Tilsæt kyllingebrystfileterne og peberfrugt og lad suppen simre i 12 min
      2. Tag kyllingebrystfileterne op og lad dem hvile på en tallerken mens du laver suppen færdig
      3. Tilsæt Cremefine og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber og tilsæt de friske spinatblade. Lad suppen koge 2-3 min
      4. Skær kyllingefileterne i skiver og fordel dem i dybe tallerkener. Hæld suppen over og server med groft brød