Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Kyllingesuppe med spinat

En varm suppe er i vores øjne noget af det bedste vi ved i de kolde efterårs- og vintermåneder. Denne suppeopskrift med kylling og spinat er en delikat ret med masser af velsmag. Den magre kylling sammen med spinat og Cremefine 7% gør samtidig retten god, hvis man ønsker en mere slankende ret i vintermånederne. Velbekomme!
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse
  • Portioner2
recipe image Kyllingesuppe med spinat

Ingredienser

  • 1 løg i både
  • 2 fed hvidløg hakket
  • 1 spsk Becel flydende til stegning
  • 1 l vand
  • 2 terninger hønsebouillon
  • 4 kyllingebrystfileter uden skind
  • 1 peberfrugt I tern
  • 1 fluid ounce (28,41 mililiter U Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 250 gram babyspinatblade

Ernæringsværdier

Energy (kcal)418 kcal
Energy (kJ)1749 kJ
Protein (g)68.5 g
Carbohydrate incl. fibre (g)15.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g)12.7 g
Sugar (g)0.6 g
Fibre (g)3.1 g
Fat (g)8.4 g
Saturated fat (g)1.8 g
Unsaturated fat (g)3.7 g
Monounsaturated fat (g)2.3 g
Polyunsaturated fat (g)1.4 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)192 mg
Sodium (mg)445 mg
Salt (g)1.11 g
Vitamin A (IU)8653 IU
Vitamin C (mg)148.4 mg
Calcium (mg)173 mg
Iron (mg)4.27 mg
Potassium (mg)1846 mg

Vejledning

  1. Svits løg og hvidløg i Becel Flydende til løgene er blanke og gennemsigtige. De må ikke tage farve. Tilsæt vand og bouillon og lad det koge op. Tilsæt kyllingebrystfileterne og peberfrugt og lad suppen simre i 12 min.
  2. Tag kyllingebrystfileterne op og lad dem hvile på en tallerken mens du laver suppen færdig.
  3. Tilsæt Cremefine og lad suppen koge op. Smag til med salt og peber og tilsæt de friske spinatblade. Lad suppen koge 2-3 min.
  4. Skær kyllingefileterne i skiver og fordel dem i dybe tallerkener. Hæld suppen over og server med groft brød.