Luksus koldskål
Er der noget der siger sol og sommer som koldskål? Det synes vi ikke, her er vores bud på en luksus koldskål gjort ekstra cremet med Cremefine.
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
Koldskål
- 2 pasteuriserede ægblommer
- 2 spsk sukker
- Korn af 1 stang vanilje
- saft og skal af 1/2 citron
- 1/2 l kærnemælk
- 1 flaske Cremefine 36%
- friske jordbær
Pynt
- Knuste kammerjunker
- mini merengs
- evt. en kugle god is
Vejledning
- Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til æggesnaps
- Vend kærnemælk i æggesnapsen og smag til med citronsaft/skal
- Pisk Cremefine 36% til skum og vend det i koldskålen lige inden servering
- Pynt med knuste kammerjunker, mini merengs og eventuelt en kugle is
