use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Luksus koldskål

Er der noget der siger sol og sommer som koldskål? Det synes vi ikke, her er vores bud på en luksus koldskål gjort ekstra cremet med Cremefine.
  • 15 minutter
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Luksus Koldskål

Ingredienser

Koldskål
  • 2 pasteuriserede ægblommer
  • 2 spsk sukker
  • Korn af 1 stang vanilje
  • saft og skal af 1/2 citron
  • 1/2 l kærnemælk
  • 1 flaske Cremefine 36%
  • friske jordbær
Pynt
  • Knuste kammerjunker
  • mini merengs
  • evt. en kugle god is

      Vejledning

      1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til æggesnaps
      2. Vend kærnemælk i æggesnapsen og smag til med citronsaft/skal
      3. Pisk Cremefine 36% til skum og vend det i koldskålen lige inden servering
      4. Pynt med knuste kammerjunker, mini merengs og eventuelt en kugle is