Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Luksus Koldskål

Er der noget der siger sol og sommer som koldskål? Det synes vi ikke, her er vores bud på en luksus koldskål gjort ekstra cremet med Cremefine.
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse15 minutter
  • Portioner4
recipe image Luksus Koldskål

Ingredienser

  • 2 pasteuriserede ægblommer
  • 2 spsk sukker
  • Korn af 1 stang vanilje
  • saft og skal af 1/2 citron
  • 1/2 l kærnemælk
  • 1 flaske Cremefine 38%
  • friske jordbær
  • Knuste kammerjunker
  • mini merengs
  • evt. en kugle god is

Ernæringsværdier

Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Vejledning

  1. Pisk æggeblommer, sukker og vaniljekorn sammen til æggesnaps
  2. Vend kærnemælk i æggesnapsen og smag til med citronsaft/skal
  3. Pisk Cremefine 38% til skum og vend det i koldskålen lige inden servering
  4. Pynt med knuste kammerjunker, mini merengs og eventuelt en kugle is