use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mexicansk Pulled Chicken af @juliebruun

Super seje @Juliebruun har været i køkkenet og tryllet denne lækre ret sammen.
  • 35 minutter
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner4
recipe image Mexicansk Pulled Chicken af @juliebruun

Ingredienser

  • 1 flaske Cremefine 7%
  • 2 fed hvidløg
  • 1 almindeligt løg
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk stødt spidskommen
  • 1 nip chilipulver eller cayennepeber
  • 2 spsk tomatpure
  • 1 hakkede tomater på dåse
  • 2 dl Linser + 400ml vand eller 150g pasta + 200ml vand
  • 400 g kyllingebryst
  • Cremefraiche, knuste nachos, lime, forårsløg og chilliflager til severing
  • Olie eller Becel Original til stegning

      Vejledning

      1. Pres hvidløg, snit løg fint og skær peberfrugt i lidt større stykker
      2. Kom lidt olie i en dyb gryde eller wok. Svits hvidløg, løg og peberfrugt af her i, til det er blødt
      3. Kom krydderierne og tomatpuré ved og vend det rundt
      4. Tilføj hakket tomat og vælg nu om du vil have linser eller pasta i retten. Kom en af disse i + vandet
      5. Kom cremefine i retten og rør godt rundt. Lad det simre 15 minutter. Rør lidt undervejs, så det ikke brænder på
      6. Sæt en gryde over med vand, bring det i kog. Når vandet koger, kommes kyllingebryst her ned i. Lad dem koge i 15 minutters tid, de må ikke være rå inden i
      7. Når kyllingen er kogt, hældes vandet fra og den trækkes fra hinanden med to gafler
      8. Server retten med kyllingekødet oven på og de slags toppings man foretrækker til