Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mørbradbøffer med cremet sauce

En klassiker i de danske køkkener med vores lille twist
  • 30 minutes
  • Tid til forberedelse10 minutes
  • Portioner4
recipe image Mørbradbøffer med Cremet Sauce

Ingredienser

  • 2 svinemørbrad
  • 2 spsk Becel flydende
  • 4 løg tynde skiver i ringe
  • 250 g marksvampe i halve eller kvarte
  • 1 terning okse- eller svinebouillon
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
  • Stegte kartofler, ris eller pasta

      Vejledning

      1. Fjern senerne fra mørbradene med en spids, skarp kniv
      2. Skær mørbrad i ca. 5 cm tykke skiver og tryk dem flade. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 2 minutter på hver side i Becel
      3. Tag dem af panden. Læg dem i et fad, dæk med stanniol og hold dem varme
      4. Kom løg på panden og svits dem til de er bløde og gyldne. Tilsæt svampe og lad dem svitse med ca. 4 minutter
      5. Kom løg og svampe over de stegte bøffer og hold dem lune
      6. Kog panden af med vand. Tilsæt bouillonterning, Cremefine og den væde, der ligger i fadet med bøffer og løg
      7. Lad saucen koge op og smag til med soja og friskkværnet peber
      8. Tilsæt mørbradbøffer, løg og svampe og lad det simre ca. 2 minutter inden servering