Mørbradbøffer med cremet sauce
En klassiker i de danske køkkener med vores lille twist
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 2 svinemørbrad
- 2 spsk Becel flydende
- 4 løg tynde skiver i ringe
- 250 g marksvampe i halve eller kvarte
- 1 terning okse- eller svinebouillon
- 1 dl vand
- 1 spsk sojasauce
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
- Stegte kartofler, ris eller pasta
Vejledning
- Fjern senerne fra mørbradene med en spids, skarp kniv
- Skær mørbrad i ca. 5 cm tykke skiver og tryk dem flade. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 2 minutter på hver side i Becel
- Tag dem af panden. Læg dem i et fad, dæk med stanniol og hold dem varme
- Kom løg på panden og svits dem til de er bløde og gyldne. Tilsæt svampe og lad dem svitse med ca. 4 minutter
- Kom løg og svampe over de stegte bøffer og hold dem lune
- Kog panden af med vand. Tilsæt bouillonterning, Cremefine og den væde, der ligger i fadet med bøffer og løg
- Lad saucen koge op og smag til med soja og friskkværnet peber
- Tilsæt mørbradbøffer, løg og svampe og lad det simre ca. 2 minutter inden servering
