use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Mørbradbøffer med cremet sauce

En klassiker i de danske køkkener med vores lille twist
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Mørbradbøffer med Cremet Sauce

Ingredienser

  • 2 svinemørbrad
  • 2 spsk Becel flydende
  • 4 løg tynde skiver i ringe
  • 250 g marksvampe i halve eller kvarte
  • 1 terning okse- eller svinebouillon
  • 1 dl vand
  • 1 spsk sojasauce
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og friskkværnet peber
Tilbehør
  • Stegte kartofler, ris eller pasta

      Vejledning

      1. Fjern senerne fra mørbradene med en spids, skarp kniv
      2. Skær mørbrad i ca. 5 cm tykke skiver og tryk dem flade. Krydr med salt og peber og steg dem ca. 2 minutter på hver side i Becel
      3. Tag dem af panden. Læg dem i et fad, dæk med stanniol og hold dem varme
      4. Kom løg på panden og svits dem til de er bløde og gyldne. Tilsæt svampe og lad dem svitse med ca. 4 minutter
      5. Kom løg og svampe over de stegte bøffer og hold dem lune
      6. Kog panden af med vand. Tilsæt bouillonterning, Cremefine og den væde, der ligger i fadet med bøffer og løg
      7. Lad saucen koge op og smag til med soja og friskkværnet peber
      8. Tilsæt mørbradbøffer, løg og svampe og lad det simre ca. 2 minutter inden servering