use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Nem cheesecake med friske bær

Cheesecake er den perfekte dessert til de lune forårsdage. Prøv vores nemme opskrift på denne friske cheesecake, som helt sikkert bliver en af dine favoritter.
  • 4 time
  • Tid til forberedelse1 time
  • Portioner10
recipe image Simpel cheesecake med friske bær

Ingredienser

  • 2 flasker Cremefine Piske 36%
  • 3 æg
  • 3 dl flormelis
  • 2 tsk vaniljesukker
  • 400 g Flødeost, natural
  • 1 citron (revet skal og saft)
  • 15 digestive kiks
  • 70 g Flydende Becel
  • 200 g friske bær til pynt

      Vejledning

      1. Del æg i æggehvider og æggeblommer i to separate skåle. Stil skålen med æggehvider til side
      2. Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker sammen til en luftig masse
      3. Tilsæt flødeost og rør det grundigt sammen med massen
      4. Hæld Cremefine Piske 36% i massen og tilsæt en smule citronskral og saften fra citronen
      5. Pisk æggehvider stive og hæld forsigtigt i massen
      6. Kvas digestive kiks og tilsæt Becel Flydende. Rør kiks og fedtstof sammen til det udgør en samlet masse. Blandingen presses ned i en form med udtagelig bund (f.eks springform) på ca. Ø24 cm
      7. Massen hældes i oven på kiksebunden og fordeles jævnt over hele bunden
      8. Stil kagen i fryseren i mindst 4 timer
      9. Kagen tages ud i god tid før severing og kan pyntes med revet citronskal og friske bær