Nem cheesecake med friske bær
Cheesecake er den perfekte dessert til de lune forårsdage. Prøv vores nemme opskrift på denne friske cheesecake, som helt sikkert bliver en af dine favoritter.
- Tid til forberedelse1 time
- Portioner10
Ingredienser
- 2 flasker Cremefine Piske 36%
- 3 æg
- 3 dl flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 400 g Flødeost, natural
- 1 citron (revet skal og saft)
- 15 digestive kiks
- 70 g Flydende Becel
- 200 g friske bær til pynt
Vejledning
- Del æg i æggehvider og æggeblommer i to separate skåle. Stil skålen med æggehvider til side
- Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker sammen til en luftig masse
- Tilsæt flødeost og rør det grundigt sammen med massen
- Hæld Cremefine Piske 36% i massen og tilsæt en smule citronskral og saften fra citronen
- Pisk æggehvider stive og hæld forsigtigt i massen
- Kvas digestive kiks og tilsæt Becel Flydende. Rør kiks og fedtstof sammen til det udgør en samlet masse. Blandingen presses ned i en form med udtagelig bund (f.eks springform) på ca. Ø24 cm
- Massen hældes i oven på kiksebunden og fordeles jævnt over hele bunden
- Stil kagen i fryseren i mindst 4 timer
- Kagen tages ud i god tid før severing og kan pyntes med revet citronskal og friske bær