Nem cheesecake med friske bær
Cheesecake er den perfekte dessert til de lune forårsdage. Prøv vores nemme opskrift på denne friske cheesecake, som helt sikkert bliver en af dine favoritter.
Tid til forberedelse1 time
Portioner10

Ingredienser
- 2 flasker Cremefine Piske 36%
- 3 æg
- 3 dl flormelis
- 2 tsk vaniljesukker
- 400 g Flødeost, natural
- 1 citron (revet skal og saft)
- 15 digestive kiks
- 70 g Flydende Becel
- 200 g friske bær til pynt
Vejledning
- Del æg i æggehvider og æggeblommer i to separate skåle. Stil skålen med æggehvider til side
- Pisk æggeblommer, flormelis og vaniljesukker sammen til en luftig masse
- Tilsæt flødeost og rør det grundigt sammen med massen
- Hæld Cremefine Piske 36% i massen og tilsæt en smule citronskral og saften fra citronen
- Pisk æggehvider stive og hæld forsigtigt i massen
- Kvas digestive kiks og tilsæt Becel Flydende. Rør kiks og fedtstof sammen til det udgør en samlet masse. Blandingen presses ned i en form med udtagelig bund (f.eks springform) på ca. Ø24 cm
- Massen hældes i oven på kiksebunden og fordeles jævnt over hele bunden
- Stil kagen i fryseren i mindst 4 timer
- Kagen tages ud i god tid før severing og kan pyntes med revet citronskal og friske bær
