Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder er en let og delikat ret med masser af smag og helt uden kød. Den varme gorgonzolasauce giver retten er rund, intens og cremet smag, hvilket gør retten perfekt til kolde dage. Retten er lækker og fyldig og må godt være det, men ønsker du alligevel en mindre syndig version uden at gå på kompromis med smagen, lav da retten med Cremefine 7%.
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse
  • Portioner4
recipe image Pasta med gorgonzolasauce og ristede nødder

Ingredienser

  • 400 g pasta penne
  • 2 dl valnøddekerner
  • 1 spsk Becel flydende
  • 1 fed finthakket hvidløg
  • 1 finthakket chili
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 1 spsk frisk hønsefond
  • 100 g gorgonzola

Ernæringsværdier

Energy (kcal)469 kcal
Energy (kJ)1964 kJ
Protein (g)18.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g)77.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)74.1 g
Sugar (g)2.9 g
Fibre (g)3.3 g
Fat (g)8.7 g
Saturated fat (g)4.9 g
Unsaturated fat (g)2.9 g
Monounsaturated fat (g)2.1 g
Polyunsaturated fat (g)0.8 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)19 mg
Sodium (mg)370 mg
Salt (g)0.92 g
Vitamin A (IU)191 IU
Vitamin C (mg)2.3 mg
Calcium (mg)165 mg
Iron (mg)1.50 mg
Potassium (mg)316 mg

Vejledning

  1. Kog pasta som beskrevet på pakken.
  2. Svits hvidløg i Becel på en pande. Tilsæt nødder og chili og rist under omrøring ca. 3 min.
  3. Tag nødderne af panden og kom Cremefine og kyllingefond på panden. Lad det simre til fonden er opløst. Tilsæt 2/3 af osten og lad den smelte ved svag varme mens du rører.
  4. Smag til med peber og vend den kogte pasta i saucen.
  5. Anret med de ristede valnødder og resten af gorgonzolaen i små stykker på toppen.