Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Spaghetti med cherrytomatsauce

Med denne opskrift får du hurtig og lækker aftensmad, som tilmed er nem at tilberede. Denne lækre og simple spaghettiret kan nydes hele året rundt og består af alle de gode ingredienser fra det italienske køkken: løg, tomater, basilikum og parmesan. Tip: Foretrækker du en mindre syndig udgave af opskriften, så prøv retten med fuldkornsspaghetti og Cremefine 7%.
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse
  • Portioner4
recipe image Spaghetti med cherrytomatsauce

Ingredienser

  • 500 g spaghetti
  • 1 løg i tern
  • 2 spsk Becel Flydende
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g cherrytomater i halve
  • 250 ml Cremefine 7% eller 15%
  • 1 bdt. frisk basilikum
  • 100 g parmesanost
  • Salt og friskkværnet peber
Energy (kcal)0 kcal
Energy (kJ)0 kJ
Protein (g)0.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)0.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)0.0 g
Sugar (g)0.0 g
Fibre (g)0.0 g
Fat (g)0.0 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.0 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.0 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)0 mg
Salt (g)0.00 g
Vitamin A (IU)0 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)0 mg
Iron (mg)0.00 mg
Potassium (mg)0 mg

Vejledning

  1. Kog spaghetti som anvist på pakken.
  2. Svits løg i Becel Flydende til de er klare.
  3. Tilsæt presset hvidløg og halve cherrytomater og lad det simre ca. 5 min.
  4. Tilsæt Cremefine og lad det koge op.
  5. Smag til med salt og peber.
  6. Vend saucen med den kogte spaghetti og drys med revet parmesanost og masser af friske basilikumblade ved servering.