Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Pasta med Nemme Kødboller

Lækker og let ret, perfekt til en sulten familie
  • Tid til madlavning10 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Pasta med Nemme Kødboller

Ingredienser

  • 400 g båndpasta
  • 1 spsk Becel flydende
  • 300 g rå grillpølse eller medisterpølse
  • 2 små løg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g ærter
  • Salt og friskkværnet peber
  • Friske basilikumblade
  • 100 g Parmesan revet

Ernæringsværdier

Energy (kcal)129 kcal
Energy (kJ)540 kJ
Protein (g)10.5 g
Carbohydrate incl. fibre (g)7.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)6.2 g
Sugar (g)1.1 g
Fibre (g)1.0 g
Fat (g)6.6 g
Saturated fat (g)4.1 g
Unsaturated fat (g)2.1 g
Monounsaturated fat (g)1.9 g
Polyunsaturated fat (g)0.2 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)17 mg
Sodium (mg)403 mg
Salt (g)1.01 g
Vitamin A (IU)305 IU
Vitamin C (mg)9.8 mg
Calcium (mg)323 mg
Iron (mg)0.64 mg
Potassium (mg)110 mg

Vejledning

  1. Kog pasta som beskrevet på pakken.
  2. Pres fyldet fra pølserne eller medisteren ud til små kødboller og steg 3-4 minutter i Becel på en pande.
  3. Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er klare.
  4. Tilsæt Cremefine og ærter og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber.
  5. Hæld vandet fra pastaen og vend den kogte pasta sammen med sauce og kødboller.
  6. Vend med revet parmesanost og top med friske basilikumblade ved servering.