Pasta med nemme kødboller
Lækker og let ret, perfekt til en sulten familie
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 400 g båndpasta
- 1 spsk Becel flydende
- 300 g rå grillpølse eller medisterpølse
- 2 små løg
- 2 fed hvidløg
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 150 g ærter
- Salt og friskkværnet peber
- Friske basilikumblade
- 100 g Parmesan revet
Vejledning
- Kog pasta som beskrevet på pakken
- Pres fyldet fra pølserne eller medisteren ud til små kødboller og steg 3-4 minutter i Becel på en pande
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er klare
- Tilsæt Cremefine og ærter og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber
- Hæld vandet fra pastaen og vend den kogte pasta sammen med sauce og kødboller
- Vend med revet parmesanost og top med friske basilikumblade ved servering
