Pasta med nemme kødboller
Lækker og let ret, perfekt til en sulten familie
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 400 g båndpasta
- 1 spsk Becel flydende
- 300 g rå grillpølse eller medisterpølse
- 2 små løg
- 2 fed hvidløg
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 150 g ærter
- Salt og friskkværnet peber
- Friske basilikumblade
- 100 g Parmesan revet
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 129 kcal |
Energy (kJ) | 540 kJ |
Protein (g) | 10.5 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 7.2 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 6.2 g |
Sugar (g) | 1.1 g |
Fibre (g) | 1.0 g |
Fat (g) | 6.6 g |
Saturated fat (g) | 4.1 g |
Unsaturated fat (g) | 2.1 g |
Monounsaturated fat (g) | 1.9 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.2 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 17 mg |
Sodium (mg) | 403 mg |
Salt (g) | 1.01 g |
Vitamin A (IU) | 305 IU |
Vitamin C (mg) | 9.8 mg |
Calcium (mg) | 323 mg |
Iron (mg) | 0.64 mg |
Potassium (mg) | 110 mg |
Vejledning
- Kog pasta som beskrevet på pakken
- Pres fyldet fra pølserne eller medisteren ud til små kødboller og steg 3-4 minutter i Becel på en pande
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er klare
- Tilsæt Cremefine og ærter og lad saucen koge op. Smag til med salt og peber
- Hæld vandet fra pastaen og vend den kogte pasta sammen med sauce og kødboller
- Vend med revet parmesanost og top med friske basilikumblade ved servering