Easy Cheesy Cheesecake
Cheesecakes findes i uanede variationer og kan let personaliseres med dine yndlings toppings, vores udgave er luftigere end den klassiske version!
Tid til forberedelse25 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 200 g digestive kiks
- 2 spsk brun farin
- 2 spsk Becel Flydende
- Friske bær fx jordbær, blåbær og hindbær
- 150 g flødeost neutral
- 2 spsk vaniljesukker
- Saft og revet skal fra 1 usprøjtet lime
- 1 flaske Cremefine 38% eller 19%
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 17 kcal |
Energy (kJ) | 72 kJ |
Protein (g) | 0.0 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 4.4 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 4.4 g |
Sugar (g) | 4.4 g |
Fibre (g) | 0.0 g |
Fat (g) | 0.0 g |
Saturated fat (g) | 0.0 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 0 mg |
Sodium (mg) | 1 mg |
Salt (g) | 0.00 g |
Vitamin A (IU) | 0 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 4 mg |
Iron (mg) | 0.03 mg |
Potassium (mg) | 6 mg |
Vejledning
- Kom kiksene i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller lignende.
- Kom Becel Flydende og brun farin på en stor pande og varm det op. Rør de knuste kiks i og rør det hele godt sammen.
- Pres blandingen i portionsforme.
- Skær store bær i mindre stykker og fordel bærrene på bundene.
- Rør flødeosten blød og ensartet med vaniljesukker, limesaft og -skal (gem lidt til at pynte med).
- Pisk Cremefine let og luftigt og vend det i ostecremen. Fordel cremen over bærrene og pynt med lidt revet limeskal.