Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Easy cheesy cheesecake

Cheesecakes findes i uanede variationer og kan let personaliseres med dine yndlings toppings, vores udgave er luftigere end den klassiske version!
  • 30 minutes
  • Tid til forberedelse25 minutes
  • Portioner4
recipe image Easy Cheesy Cheesecake

Ingredienser

Bund
  • 200 g digestive kiks
  • 2 spsk brun farin
  • 2 spsk Becel Flydende
Fyld
  • Friske bær fx jordbær, blåbær og hindbær
  • 150 g flødeost neutral
  • 2 spsk vaniljesukker
  • Saft og revet skal fra 1 usprøjtet lime
  • 1 flaske Cremefine 38% eller 19%

      Vejledning

      1. Kom kiksene i en frysepose og knus dem med en kagerulle eller lignende
      2. Kom Becel Flydende og brun farin på en stor pande og varm det op. Rør de knuste kiks i og rør det hele godt sammen
      3. Pres blandingen i portionsforme
      4. Skær store bær i mindre stykker og fordel bærrene på bundene
      5. Rør flødeosten blød og ensartet med vaniljesukker, limesaft og -skal (gem lidt til at pynte med)
      6. Pisk Cremefine let og luftigt og vend det i ostecremen. Fordel cremen over bærrene og pynt med lidt revet limeskal