Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Tarteletter med rejer

Klassikkeren fra 'mormorkøkkenet' nu med rejer
  • 30 minutes
  • Tid til forberedelse15 minutes
  • Portioner4
recipe image Tarteletter med Rejer

Ingredienser

  • 1,5 dl bouillon fx grønsags, hønse- eller fiskebouillon
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 100 g gulerødder skåret i små terninger
  • Evt. 1-2 spsk. lys maizena saucejævner
  • 125 g friske grønne asparges
  • 200 g store rejer optøede
  • 2-3 spsk hakket dild
  • 6-8 tarteletter

      Vejledning

      1. Kog bouillon og cremefine op og tilsæt gulerødder. Lad dem simre til de er møre
      2. Skær asparges i små stykker og kom dem i saucen
      3. Jævn saucen med saucejævner og tilsæt rejer og dild. Smag til med salt og friskkværnet peber
      4. Lun tarteletterne i ovnen og fordel fyldet i