Tarteletter med Rejer
Klassikkeren fra 'mormorkøkkenet' nu med rejer
Tid til forberedelse15 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 1,5 dl bouillon fx grønsags, hønse- eller fiskebouillon
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- 100 g gulerødder skåret i små terninger
- Evt. 1-2 spsk. lys maizena saucejævner
- 125 g friske grønne asparges
- 200 g store rejer optøede
- 2-3 spsk hakket dild
- 6-8 tarteletter
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 52 kcal |
Energy (kJ) | 219 kJ |
Protein (g) | 9.4 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 3.1 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 2.0 g |
Sugar (g) | 1.5 g |
Fibre (g) | 1.1 g |
Fat (g) | 0.4 g |
Saturated fat (g) | 0.1 g |
Unsaturated fat (g) | 0.0 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.0 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.0 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 97 mg |
Sodium (mg) | 113 mg |
Salt (g) | 0.28 g |
Vitamin A (IU) | 4336 IU |
Vitamin C (mg) | 2.8 mg |
Calcium (mg) | 13 mg |
Iron (mg) | 0.46 mg |
Potassium (mg) | 117 mg |
Vejledning
- Kog bouillon og cremefine op og tilsæt gulerødder. Lad dem simre til de er møre.
- Skær asparges i små stykker og kom dem i saucen.
- Jævn saucen med saucejævner og tilsæt rejer og dild. Smag til med salt og friskkværnet peber.
- Lun tarteletterne i ovnen og fordel fyldet i.