Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Porretærte

Porretærte er let og nem aftensmad, som bare smager fantastisk. En sikker vinder hos den travle børnefamilie.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Porretærte

Ingredienser

  • 1 færdigrullede butterdejplader
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 4 æg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g revet mozarella
  • 2 hele porre
  • 4 store løg
  • Salt og friskkværnet peber

      Vejledning

      1. Smør en tærteform (Ø24cm) grundigt med Becel Flydende
      2. Læg butterdejspladen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
      3. Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og porre. Tilsæt salt og peber
      4. Hæld fyldet i formen og bag tærten ved 180 grader i en forvarment ovn i ca. 35 min. Når toppen er gylden og tærten føles fast er den færdig
      5. Lad den køle lidt inden severing