Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Porretærte

Porretærte er let og nem aftensmad, som bare smager fantastisk. En sikker vinder hos den travle børnefamilie.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Porretærte

Ingredienser

  • 1 færdigrullede butterdejplader
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 4 æg
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 150 g revet mozarella
  • 2 hele porre
  • 4 store løg
  • Salt og friskkværnet peber

Ernæringsværdier

Energy (kcal)363 kcal
Energy (kJ)1518 kJ
Protein (g)11.7 g
Carbohydrate incl. fibre (g)31.2 g
Carbohydrate excl. fibre (g)28.5 g
Sugar (g)5.5 g
Fibre (g)2.7 g
Fat (g)21.5 g
Saturated fat (g)5.9 g
Unsaturated fat (g)14.3 g
Monounsaturated fat (g)11.1 g
Polyunsaturated fat (g)3.2 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)216 mg
Sodium (mg)194 mg
Salt (g)0.48 g
Vitamin A (IU)642 IU
Vitamin C (mg)9.7 mg
Calcium (mg)71 mg
Iron (mg)2.70 mg
Potassium (mg)285 mg

Vejledning

  1. Smør en tærteform (Ø24cm) grundigt med Becel Flydende
  2. Læg butterdejspladen i formen og sørg for at presse den helt ud i kanterne
  3. Pisk æg og Cremefine sammen og tilsæt ost, løg og porre. Tilsæt salt og peber
  4. Hæld fyldet i formen og bag tærten ved 180 grader i en forvarment ovn i ca. 35 min. Når toppen er gylden og tærten føles fast er den færdig
  5. Lad den køle lidt inden severing