Mørbradgryde med kartoffelmos
Mørbradgryde er den perfekte gryderet at severe på en kold dag. Og med garanti et hit blandt børnene. Prøv vores lette opskrift på denne lækre cremede mørbradgryde
- Tid til forberedelse15 minutter
- Portioner4
Ingredienser
Mørbradgryde
- 800 g svinemørbrad
- 150 g bacon I tern
- 1 spsk Becel Flydende
- 2 grofthakkede løg
- 2 peberfrugt skåret i strimler
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl kraftig flydende oksebouillon
- 1 flaske Cremefine 36%
- 100 g Cocktailpølser
Kartoffelmos
- 1 kg kartofler
- 2 spsk Becel Flydende
- 3 dl varm mælk
- Salt og friskkværnet peber
Vejledning
Mærbradgryde
- Skær mørbrad i mindre stykker
- Svits bacon i Becel og tilsæt mørbradstykker, løg og peberfrugtstrimler
- Lad det stege ca. 10 minutter. Vend rundt i det hele en gang imellem
- Tilsæt tomat, bouillon og Cremefine og lad retten simre i ca. 30 minutter
- Tilsæt cocktailpølser
- Skræl kartofler og kog dem i usaltet vand til de er møre
- Hæld vandet fra og mos dem med et piskeris. Pisk Becel og varm mælk i og smag til med salt og friskkværnet peber