Svampetoast med avocado

Avocado-toasts er altid en sikker vinder både til både morgenmad og frokost. Pift den klassiske version op med svampe stegt i Cremefine 38%, og du har en vidunderlig lækker anretning som smager af mere. Kombinationen af det ristede brød, de smagfulde champignoner, den cremede avocado, det salte bacon og det syrlige æble er helt vidunderlig og klart et skud værd! Top brødet med et blødkogt æg og så har du en vanvittigt god. brunch-ret

3 portioner | 30 minuter

Ingredienser

3 store skiver
godt brød (gerne surdejsbrød eller grydebrød)
Champignonblanding
250 g
champignon
250 ml
Cremefine 38%
Salt/peber
Avocadocreme
2
store avocadoer
½ -1
fed hvidløg
1 lille spsk
citronsaft
1 lille håndfuld
frisk basilikum
Salt/peber
Topping
3
æg
60 g
bacon i tern
½
æble

description

  • Start med at stege bacontern sprøde og gyldne på en tør pande. Læg et stykke køkkenrulle på en tallerken og placer den stegte bacon på papiret indtil det skal bruges, så papiret suger noget af fedtet, og baconternene bliver sprøde.
  • Skær champignon i store tern og rist dem gyldne på en varm pande
  • Når champignonerne er gyldne hældes cremefine 38 % ved. Lad massen simre på middel varme, og rør rundt et par gange undervejs. Smag til med salt og peber. Champignonerne er færdige, når Cremefine 38% er kogt godt ind og har en lys gylden farve.
  • Æggene koges i ca. 7 min, så de bliver smilende.
  • Imens champignonerne og æggene passer sig selv laves avocadocremen. Mos avocadoerne groft, tilsæt presset hvidløg, citronsaft, grofthakket frisk basilikum og rør godt rundt. Smag til med salt og peber.
  • Rist brødene gyldne og sprøde på en brødrister, og skær æblet i tern.
  • Kom avocadocremen ovenpå brødet og dernæst champignonerne.
  • Top brødet med æg, bacontern og æbletern, og spis det med det samme, så champignonerne er lune ved servering.