use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Thaisuppe med citrongræs og kylling

Thaisuppen er et godt bud på en nem ret til hverdagen - og så smager den skøn. Retten er rig på eksotiske smage fra det thailandske køkken, så som citrongræs, chili, ingefær og nudler. De asiatiske ingredienser sammen med Cremefine giver suppen den perfekte krydrede og cremede smag. Denne ret er god til den travle hverdag, da den kan laves hurtigt og nemt. Du kan også anrette suppen flot med koriander, chili og lime og servere den til dine gæster. Velbekomme!
  • 30 minutter
  • Portioner4
recipe image Thaisuppe med citrongræs og kylling

Ingredienser

  • 4 kyllingebryst fileter
  • 1 spsk Becel flydende margarine
  • 1 spsk karrypulver
  • 1 l vand
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 250 ml Cremefine 7% eller 15% madlavningsfløde
  • 1 eller 2 cm frisk ingefær
  • 2 cm frisk citrongræs i tynde skiver
  • 3 eller 4 forårsløg
  • 100 g sukkerærter
  • 200 g æggenudler
  • 1 lime
  • 1 bundt koriander

      Vejledning

      1. Skær kyllingebrystfileterne i tern og steg dem på en pande ca. 5 min. til de får farve. Drys karry over og vend rundt
      2. Kog vand, Cremefine og bouillon op og tilsæt ingefær og citrongræs. Kom kyllingeternene i suppen og kog i yderligere 5 min
      3. Skær forårsløg og chili i ringe og sukkerærter i strimler. Kom det i suppen. Smag til med lidt lime
      4. Tilbered nudlerne efter anvisningen på emballagen. Fordel nudlerne i 4 suppeskåle og hæld suppen over. Top evt. med lidt sugarsnaps, chili, friske korianderblade og lime