use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Vegetarisk grønkåls- og kartoffelsuppe

Denne vegetariske suppe har en fantastisk smag af kartofler og grønkål. Den er super nem at lave og er derfor perfekt til travle hverdage, hvor det skal gå lidt ekstra hurtigt
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image vegetarisk grønkåls- og kartoffelsuppe

Ingredienser

  • 200 g grønkål
  • 6 kartofler skåret i skiver
  • 1 løg finthakket
  • 1 spsk Becel flydende
  • 7 dl vand
  • 3 dl Cremefine 7% eller 15%
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • brød tilbehør

      Vejledning

      1. Kom Becel i en gryde og tilføj dernæst kål, kartofler og løg
      2. Tilsæt vand, Cremefine og bouillonterningen til gryden
      3. Kog retten op og sænk dernæst temperaturen til medium varme indtil kartoflerne er blevet bløde
      4. Blend suppen og smag til med salt og peber
      5. Server suppen med et godt groft stykke brød