use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Svamperagout med sødkartoffelmos - af @Carrotstick

Svamperagout er perfekt på en vindblæst efterårsdag, gør den lidt ekstra cremet med Cremefine
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner2
recipe image Svamperagout med sødkartoffelmos - af @Carrotstick

Ingredienser

  • 2 store søde kartofler
  • 2 skalotteløg
  • 1 hvidløg
  • 500 g friske blandede svampe efter eget valg
  • 1.5 dl Cremefine 7% efter smag
  • 1.5 dl hvidvin
  • 1 dl grøntsagsbouillon
  • 2 spsk olivenolie
  • frisk persille
  • Friskkværnet peber
  • evt. salt
Topping
  • 2 stk forårsløg
  • 1 håndfuld brøndkarse

      Vejledning

      1. Skræl og kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand
      2. De koges i ca. 20 minutter og moses med fx en stavblender
      3. Smag til med salt og peber og evt. et skvæt Cremefine 7%
      4. Pil løg og hvidløg og hak fint (jeg plejer at køre det i en minihakker)
      5. Skær svampene i mindre, mundrette stykker
      6. Kom olivenolie på en pande og start med at blanchere løg og hvidløg
      7. Tilsæt svampene og steg til de bliver gyldne
      8. Tilsæt derefter først hvidvin og lad det koge ind i 2 minutter
      9. Tilsæt derefter bouillon, persille og Cremefine
      10. Lad det koge godt sammen og smag til med friskkværnet peber og evt. salt
      11. Skær forårsløg i tynde skiver og pluk brøndkase