Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

  • 40 minutes
  • Tid til forberedelse10 minutes
  • Portioner4
recipe image Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • 800 g små kartofler
  • olivenolie
  • salt
  • 600 g frisk rosenkål
  • 4 andebryst
Waldorffsalat
  • 2 æbler
  • 200 g kernefrie vindruer
  • 3 selleristave
  • 50 g valnødder
Dressing
  • 2 dl fedtfattig creme fraiche
  • 1,5 spsk sukker
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dl Cremefine 36%

      Vejledning

      1. Ovnen tændes ved 200 grader varmluft
      2. De små kartofler skylles og puttes i et ildfast fad, hvor de får lidt olivenolie og salt
      3. Herefter kommer de i ovnen ca. 35-40 min
      4. I mellemtiden laves Waldorff-salaten,andebrysterne og rosenkålen
      5. Dressing til waldorffsalaten laves og blandes
      6. Æblerne, bladselleri, vinduer skæres ud i små stykker. Valnødderne skæres i grove stykker. Og til sidst røres det sammen i skålen
      7. Rosenkål skal i en gryde med vand og derefter op at koge i ca. 6 min. Herefter hældes Vandet fra og Rosenkålen kommer på en pande i ca. 4-5 min med salt og smør
      8. Andebryst skæres rene for sener på kødsiden, herefter vendes det om, så skal vi have skåret fedtkanten i små tern
      9. 40 g smør på en pande, lad den blive rigtig varm, så skal andebrysterne vende med fedtsiden ned mod den varme pande hvor de får 5 min og herefter vendes de om og får ca. 3 min inden de skal i ovnen i 10 min ved 200 g