Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

  • Tid til madlavning30 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Andebryst med waldorffsalat og rosenkål - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • 800 g små kartofler
  • olivenolie
  • salt
  • 600 g frisk rosenkål
  • 4 andebryst
  • 2 æbler
  • 200 g kernefrie vindruer
  • 3 selleristave
  • 50 g valnødder
  • 2 dl fedtfattig creme fraiche
  • 1,5 spsk sukker
  • 0,5 tsk salt
  • 1,5 dl Cremefine Piske 38%

Ernæringsværdier

Energy (kcal)512 kcal
Energy (kJ)2137 kJ
Protein (g)30.1 g
Carbohydrate incl. fibre (g)78.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)65.6 g
Sugar (g)29.2 g
Fibre (g)12.8 g
Fat (g)11.9 g
Saturated fat (g)3.4 g
Unsaturated fat (g)5.3 g
Monounsaturated fat (g)1.8 g
Polyunsaturated fat (g)3.6 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)87 mg
Sodium (mg)487 mg
Salt (g)1.22 g
Vitamin A (IU)1282 IU
Vitamin C (mg)166.1 mg
Calcium (mg)111 mg
Iron (mg)8.09 mg
Potassium (mg)1895 mg

Vejledning

  1. Ovnen tændes ved 200 grader varmluft
  2. De Små kartofler skylles og puttes i et ildfast fad, hvor de får lidt olivenolie og salt
  3. Herefter kommer de i ovnen ca. 35-40 min
  4. I mellemtiden laves Waldorff salaten,andebrysterne og rosenkålen
  5. Dressing til waldorffsalaten laves og blandes
  6. Æblerne, bladselleri, vinduer skæres ud i små stykker. Valnødderne skæres i grove stykker. Og til sidst røres det sammen i skålen
  7. Rosenkål skal i en gryde med vand og derefter op at koge i ca. 6 min. Herefter hældes Vandet fra og Rosenkålen kommer på en pande i ca. 4-5 min med salt og smør
  8. Andebryst skæres rene for sener på kødsiden, herefter vendes det om, så skal vi have skåret fedtkanten i små tern
  9. 40 g smør på en pande, lad den blive rigtig varm, så skal andebrysterne vende med fedtsiden ned mod den varme pande hvor de får 5 min og herefter vendes de om og får ca. 3 min inden de skal i ovnen i 10 min ved 200 g