use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Æbletærte med hjemmelavet bær-skum

Vi er vilde med den klassiske æbletærte med hjemmelavet bær-skum. Det varme kombineret med det kolde har gang på gang vist sig at være en sikker vinder. Særligt, når det kommer til desserter og denne opskrift på æbletærte med bær-skum er ingen undtagelse. Den varme og knasende tærtebund med de søde varme æbler får skummet til at smelte en smule og blande sig med resten. Kort sagt en fantastisk kombination. Tip: Lav skummet med dit yndlingsbær!
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner4
recipe image æbletærte med hjemmelavet bær-skum

Ingredienser

  • 1 pakke frosen butterdej
  • 2 æbler
  • 50 g sukker
  • 1 tsk kanel
  • 100 g revet marcipan
  • 1 æg
  • 1 dl Cremefine 7% eller 15%
  • 1 flaske Cremefine 36%
  • lidt friske hindbær eller friske brombær

      Vejledning

      1. Riv æblerne og bland dem med sukker, kanel og revet marcipan. Pisk æg og cremefine sammen og vend det i massen
      2. Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse og læg den i en smurt tærteform
      3. Fordel fyldet på dejen og bag i en 200° forvarmet ovn i ca. 18 min
      4. Pisk Cremefine og mos friske bær i skummet med en gaffel til smagen er god og farven er flot