Æbletærte med hjemmelavet bær-skum

Vi er vilde med den klassiske æbletærte med hjemmelavet bær-skum. Det varme kombineret med det kolde har gang på gang vist sig at være en sikker vinder. Særligt, når det kommer til desserter og denne opskrift på æbletærte med bær-skum er ingen undtagelse. Den varme og knasende tærtebund med de søde varme æbler får skummet til at smelte en smule og blande sig med resten. Kort sagt en fantastisk kombination. Tip: Lav skummet med dit yndlingsbær!

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

1
pakke frossen butterdej
2
store æbler
50 g
sukker
1 tsk
kanel
100 g
revet marcipan
1
æg
1 dl
Cremefine 7% eller 15%
1 fl
Cremefine til piskning
Lidt friske hindbær eller brombær

Sådan gør du

Riv æblerne og bland dem med sukker, kanel og revet marcipan. Pisk æg og cremefine sammen og vend det i massen.

Rul butterdejen ud til dobbelt størrelse og læg den i en smurt tærteform.

Fordel fyldet på dejen og bag i en 200° forvarmet ovn i ca. 18 min.

Pisk Cremefine og mos friske bær i skummet med en gaffel til smagen er god og farven er flot