Appelsin og gulerodssuppe
En lækker og frisk suppe som passer perfekt til en kold aften. Fyldt med smag.
Portioner4

Ingredienser
- 250 ml Cremefine 7% eller 15%
- 500 g groft hakkede gulerødder
- 1 økologisk appelsin, saften herfra
- En smule appelsinskal
- 1 l grøntsagsbouillon
- 1 hakket løg
- 25 ml Becel Original
- 1 tsk salt
Vejledning
- Opvarm Becel i en gryde. Tilsæt det hakkede løg og en smule salt. Lad løgene stege til de bliver gyldne
- Tilsæt gulerødderne og tilsæt en smule appelsinskræl. Rør i 3-4 minutter og tilsæt grøntsagsbouillonen
- Lad suppen simre ved lav temperatur i ca. 25 min indtil gulerødderne er møre
- Brug en stavblender til at blende suppen til en lækker og cremet konsistens. Tilsæt saften fra appelsinen og tilsmag med salt og evt. en smule peber
