Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER
Tid til forberedelse20 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 2 flasker Cremefine 38%
- 2 store søde kartofler
- 1 pakke bacontern
- 1 stort rødløg
- 5 små tomater
- 3 håndfulde grønne bønner
- 3 håndfulde edamame bønner
- Lidt vandmelon
- Lidt fetaost
- 1 pakke pinjekerner
- kyllingeunderlår med skind
- 100 g revet mozzarella
- salt
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 486 kcal |
Energy (kJ) | 2038 kJ |
Protein (g) | 21.3 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 67.4 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 60.9 g |
Sugar (g) | 46.6 g |
Fibre (g) | 6.6 g |
Fat (g) | 17.9 g |
Saturated fat (g) | 10.7 g |
Unsaturated fat (g) | 5.4 g |
Monounsaturated fat (g) | 4.2 g |
Polyunsaturated fat (g) | 1.2 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 71 mg |
Sodium (mg) | 820 mg |
Salt (g) | 2.05 g |
Vitamin A (IU) | 11546 IU |
Vitamin C (mg) | 72.9 mg |
Calcium (mg) | 511 mg |
Iron (mg) | 2.85 mg |
Potassium (mg) | 1328 mg |
Vejledning
- Tænd ovnen på 185 grader.
- Skræl og skær sødekartoflerne ud i skiver. Spred dem ud i en bradepande.
- Kog Cremefine Piske 38% op sammen med salt og revet mozzarella til det er smeltet. Hæld det ovenpå sødekartoflerne.
- Skær rødløg ud i skiver (gem lidt til bønnesalaten) og put dem ovenpå kartoflerne. Dernæst hælder du bacon ovenpå og til sidste tomater i skiver.
- Når det er gjort putter du kyllingelår i en bradepande og derefter skal det ind i ovnen i 40 min. sammen med flødekartoflerne.
- Imens starter du på bønnesalaten.
- Kom bønner og edamame bønnerne i en gryde og kog det hurtigt op sammen med 2 tsk. salt. Når det koger, tager du det af blusset og køler det af med kold vand.
- Tag vandet fra og hæld det i en skål.
- Skær vandmelon i tern og kom det ved, sammen med rødløg og feta.
- Rist pinjekernerne til de er gyldne og hæld dem op i bønnesalaten. Done