Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

  • 1 time
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • 2 flasker Cremefine 36%
  • 2 store søde kartofler
  • 1 pakke bacontern
  • 1 stort rødløg
  • 5 små tomater
  • 3 håndfulde grønne bønner
  • 3 håndfulde edamame bønner
  • Lidt vandmelon
  • Lidt fetaost
  • 1 pakke pinjekerner
  • kyllingeunderlår med skind
  • 100 g revet mozzarella
  • salt

      Vejledning

      1. Tænd ovnen på 185 grader
      2. Skræl og skær sødekartoflerne ud i skiver. Spred dem ud i en bradepande
      3. Kog Cremefine Piske 36% op sammen med salt og revet mozzarella til det er smeltet. Hæld det ovenpå sødekartoflerne
      4. Skær rødløg ud i skiver (gem lidt til bønnesalaten) og put dem ovenpå kartoflerne. Dernæst hælder du bacon ovenpå og til sidste tomater i skiver
      5. Når det er gjort putter du kyllingelår i en bradepande og derefter skal det ind i ovnen i 40 min. sammen med flødekartoflerne
      6. Imens starter du på bønnesalaten
      7. Kom bønner og edamame bønnerne i en gryde og kog det hurtigt op sammen med 2 tsk. salt. Når det koger, tager du det af blusset og køler det af med kold vand
      8. Tag vandet fra og hæld det i en skål
      9. Skær vandmelon i tern og kom det ved, sammen med rødløg og feta
      10. Rist pinjekernerne til de er gyldne og hæld dem op i bønnesalaten. Done