Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

  • Tid til madlavning40 minutter
  • Tid til forberedelse20 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremede Søde Kartofler m. Bacon og Revet Ost, Kyllingeunderlår og Bønnesalat - af @ANELOUISEREIMER

Ingredienser

  • 2 flasker Cremefine 38%
  • 2 store søde kartofler
  • 1 pakke bacontern
  • 1 stort rødløg
  • 5 små tomater
  • 3 håndfulde grønne bønner
  • 3 håndfulde edamame bønner
  • Lidt vandmelon
  • Lidt fetaost
  • 1 pakke pinjekerner
  • kyllingeunderlår med skind
  • 100 g revet mozzarella
  • salt

Ernæringsværdier

Energy (kcal)486 kcal
Energy (kJ)2038 kJ
Protein (g)21.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g)67.4 g
Carbohydrate excl. fibre (g)60.9 g
Sugar (g)46.6 g
Fibre (g)6.6 g
Fat (g)17.9 g
Saturated fat (g)10.7 g
Unsaturated fat (g)5.4 g
Monounsaturated fat (g)4.2 g
Polyunsaturated fat (g)1.2 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)71 mg
Sodium (mg)820 mg
Salt (g)2.05 g
Vitamin A (IU)11546 IU
Vitamin C (mg)72.9 mg
Calcium (mg)511 mg
Iron (mg)2.85 mg
Potassium (mg)1328 mg

Vejledning

  1. Tænd ovnen på 185 grader.
  2. Skræl og skær sødekartoflerne ud i skiver. Spred dem ud i en bradepande.
  3. Kog Cremefine Piske 38% op sammen med salt og revet mozzarella til det er smeltet. Hæld det ovenpå sødekartoflerne.
  4. Skær rødløg ud i skiver (gem lidt til bønnesalaten) og put dem ovenpå kartoflerne. Dernæst hælder du bacon ovenpå og til sidste tomater i skiver.
  5. Når det er gjort putter du kyllingelår i en bradepande og derefter skal det ind i ovnen i 40 min. sammen med flødekartoflerne.
  6. Imens starter du på bønnesalaten.
  7. Kom bønner og edamame bønnerne i en gryde og kog det hurtigt op sammen med 2 tsk. salt. Når det koger, tager du det af blusset og køler det af med kold vand.
  8. Tag vandet fra og hæld det i en skål.
  9. Skær vandmelon i tern og kom det ved, sammen med rødløg og feta.
  10. Rist pinjekernerne til de er gyldne og hæld dem op i bønnesalaten. Done