use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet græskarsuppe

Perfekt til efterårs- og vinterdage hvor der er brug for noget til at få varmen og glæde maven
  • 1 time 35 minutter
  • Tid til forberedelse20 minutter
recipe image Cremet Græskarsuppe

Ingredienser

Bagte Græskar
  • Ca. 600 g græskar eller butternutsquash
  • 1 spsk Becel flydende
Suppe
  • 1 tsk Becel Flydende
  • 2 små løg
  • 4 fed hvidløg pressede
  • 5 dl bouillon hønse eller grøntsags
  • 1 portion Bagte Græskar
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • 1 spsk friskrevet ingefær
  • 1 spsk flydende honning
  • Salt og friskkværnet peber
Topping
  • Ristede græskarkerner
  • Brødcroutoner
  • bredbladet persille

      Vejledning

      1. Del græskar i halve og fjern kernerne
      2. Pensl skærefladen med Becel Flydende og læg dem på en bageplade med skæresiden nedad
      3. Bag dem i en 180 °C forvarmet ovn i 45-50 minutter til de er helt møre
      4. Lad dem køle let af og krab kødet ud af skallen med en ske
      5. Svits løg i en gryde med Becel til de er let gyldne. Tilsæt hvidløg, bouillon og kødet fra de bagte græskar
      6. Lad det simre i 15 minutter tilsæt 2/3 af indholdet af Cremefine flasken (gem resten til servering) og blend suppen med en stavblender til den er helt ensartet og blank
      7. Smag til med ingefær, honning, salt og friskkværnetpeber
      8. Anret i skåle og top med lidt Cremefine, græskarkerner, croutoner og bredbladet persille, der er lynstegt på en pande