use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fisk i fad

En lækker og nem ret med fisk, som både smager godt og er ganske nem at lave.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Fisk i fad

Ingredienser

  • 800 g Fisk uden ben f.eks. torsk
  • 250 g grønne friske asparges
  • 150 g grønne bønner
  • 1 porre
  • 1 flaske Cremefine 7%
  • 1 spsk grovkornet sennep
  • 2 dl æblemost
  • Salt & Peber
  • Frisk dild

      Vejledning

      1. Ovnen tændes på 200 grader
      2. Knæk bunden af aspargesene og del dem i stykker på 3-4 cm
      3. Nip stilken af bønnerne og del dem i halve. Skær porre i skiver
      4. Rør sennep sammen med æblemost og Cremefine og hæld det i fadet
      5. Sæt fadet i en 200 °C forvarmet ovn og bag retten i 30-35 minutter
      6. Drys med masser af frisk, hakket dild ved servering.