Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fisk i fad

En lækker og nem ret med fisk, som både smager godt og er ganske nem at lave.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Fisk i fad

Ingredienser

  • 800 g Fisk uden ben f.eks. torsk
  • 250 g grønne friske asparges
  • 150 g grønne bønner
  • 1 porre
  • 1 flaske Cremefine 7%
  • 1 spsk grovkornet sennep
  • 2 dl æblemost
  • Salt & Peber
  • Frisk dild

      Vejledning

      1. Ovnen tændes på 200 grader
      2. Knæk bunden af aspargesene og del dem i stykker på 3-4 cm
      3. Nip stilken af bønnerne og del dem i halve. Skær porre i skiver
      4. Rør sennep sammen med æblemost og Cremefine og hæld det i fadet
      5. Sæt fadet i en 200 °C forvarmet ovn og bag retten i 30-35 minutter
      6. Drys med masser af frisk, hakket dild ved servering.