Fisk i fad
En lækker og nem ret med fisk, som både smager godt og er ganske nem at lave.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 800 g Fisk uden ben f.eks. torsk
- 250 g grønne friske asparges
- 150 g grønne bønner
- 1 porre
- 1 flaske Cremefine 7%
- 1 spsk grovkornet sennep
- 2 dl æblemost
- Salt & Peber
- Frisk dild
Vejledning
- Ovnen tændes på 200 grader
- Knæk bunden af aspargesene og del dem i stykker på 3-4 cm
- Nip stilken af bønnerne og del dem i halve. Skær porre i skiver
- Rør sennep sammen med æblemost og Cremefine og hæld det i fadet
- Sæt fadet i en 200 °C forvarmet ovn og bag retten i 30-35 minutter
- Drys med masser af frisk, hakket dild ved servering.
