Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Fisk i fad

En lækker og nem ret med fisk, som både smager godt og er ganske nem at lave.
  • 45 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Fisk i fad

Ingredienser

  • 800 g Fisk uden ben f.eks. torsk
  • 250 g grønne friske asparges
  • 150 g grønne bønner
  • 1 porre
  • 1 flaske Cremefine 7%
  • 1 spsk grovkornet sennep
  • 2 dl æblemost
  • Salt & Peber
  • Frisk dild

Ernæringsværdier

Energy (kcal)15 kcal
Energy (kJ)64 kJ
Protein (g)1.0 g
Carbohydrate incl. fibre (g)2.9 g
Carbohydrate excl. fibre (g)1.9 g
Sugar (g)1.0 g
Fibre (g)1.0 g
Fat (g)0.2 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.2 g
Monounsaturated fat (g)0.1 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)45 mg
Salt (g)0.11 g
Vitamin A (IU)416 IU
Vitamin C (mg)3.1 mg
Calcium (mg)16 mg
Iron (mg)0.97 mg
Potassium (mg)90 mg

Vejledning

  1. Ovnen tændes på 200 grader
  2. Knæk bunden af aspargesene og del dem i stykker på 3-4 cm
  3. Nip stilken af bønnerne og del dem i halve. Skær porre i skiver
  4. Rør sennep sammen med æblemost og Cremefine og hæld det i fadet
  5. Sæt fadet i en 200 °C forvarmet ovn og bag retten i 30-35 minutter
  6. Drys med masser af frisk, hakket dild ved servering.