Cremet svampetoast
Hvad er bedre end en lækker cremet svampetoast? Det ved vi heller ikke. Prøv vores lette opskrift, hvor mundvandet helt sikkert vil løbe ned ad kinderne.
Tid til forberedelse10 minutter
Portioner4

Ingredienser
- 4 store skiver surdejsbrød
- 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
- 1 lille rødløg
- 1 spsk Becel Flydende
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hvidvin
- 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
- Salt og peber
- Friske timianblade
Vejledning
- Rist brødet. Skær svampe i grove stykker og rødløg i både
- Kom Becel på en pande og lad det bruse op
- Tilsæt svampe og løg og lad dem blive let gyldne
- Tilsæt hvidløg og hvidvin. Lad vinen koge næste helt væk og tilsæt Cremefine
- Lad det koge under omrøring til saucen er tyk og cremet
- Smag til med salt og friskkværnet peber og drys med friske timianblade
- Anret på de ristede brød og server evt. med en grøn blandet salat ved siden af.
