Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet svampetoast

Hvad er bedre end en lækker cremet svampetoast? Det ved vi heller ikke. Prøv vores lette opskrift, hvor mundvandet helt sikkert vil løbe ned ad kinderne.
  • 25 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremet svampetoast

Ingredienser

  • 4 store skiver surdejsbrød
  • 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og peber
  • Friske timianblade

Ernæringsværdier

Energy (kcal)50 kcal
Energy (kJ)209 kJ
Protein (g)2.5 g
Carbohydrate incl. fibre (g)6.3 g
Carbohydrate excl. fibre (g)5.2 g
Sugar (g)2.2 g
Fibre (g)1.0 g
Fat (g)0.3 g
Saturated fat (g)0.0 g
Unsaturated fat (g)0.1 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)6 mg
Salt (g)0.02 g
Vitamin A (IU)1 IU
Vitamin C (mg)4.5 mg
Calcium (mg)20 mg
Iron (mg)0.51 mg
Potassium (mg)260 mg

Vejledning

  1. Rist brødet. Skær svampe i grove stykker og rødløg i både
  2. Kom Becel på en pande og lad det bruse op
  3. Tilsæt svampe og løg og lad dem blive let gyldne
  4. Tilsæt hvidløg og hvidvin. Lad vinen koge næste helt væk og tilsæt Cremefine
  5. Lad det koge under omrøring til saucen er tyk og cremet
  6. Smag til med salt og friskkværnet peber og drys med friske timianblade
  7. Anret på de ristede brød og server evt. med en grøn blandet salat ved siden af.