use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Cremet svampetoast

Hvad er bedre end en lækker cremet svampetoast? Det ved vi heller ikke. Prøv vores lette opskrift, hvor mundvandet helt sikkert vil løbe ned ad kinderne.
  • 25 minutter
  • Tid til forberedelse10 minutter
  • Portioner4
recipe image Cremet svampetoast

Ingredienser

  • 4 store skiver surdejsbrød
  • 250 g friske blandede svampe f.eks. østershatte eller marksvampe
  • 1 lille rødløg
  • 1 spsk Becel Flydende
  • 1 fed hvidløg
  • 1 dl hvidvin
  • 1 flaske Cremefine 7% eller 15%
  • Salt og peber
  • Friske timianblade

      Vejledning

      1. Rist brødet. Skær svampe i grove stykker og rødløg i både
      2. Kom Becel på en pande og lad det bruse op
      3. Tilsæt svampe og løg og lad dem blive let gyldne
      4. Tilsæt hvidløg og hvidvin. Lad vinen koge næste helt væk og tilsæt Cremefine
      5. Lad det koge under omrøring til saucen er tyk og cremet
      6. Smag til med salt og friskkværnet peber og drys med friske timianblade
      7. Anret på de ristede brød og server evt. med en grøn blandet salat ved siden af.