Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Crunchy tærte med pekanødder

Denne lækre tærte med pekannødder har en crunchy smag fra muscovadosukker. Sammen med pisket Cremefine er denne dessert svær at sige nej til.
  • Tid til madlavning1 time 20 minutter
  • Tid til forberedelse1 time 20 minutter
  • Portioner8
recipe image Crunchy tærte med pekanødder

Ingredienser

  • 125 g Becel flydende
  • 3 dl hvid hvedemel
  • 1 knivspids salt
  • 3 spsk koldt vand
  • 125 g Becel Flydende
  • 3 dl gylden sirup
  • 1 1/2 dl lys muscovadosukker
  • 2 spsk hvid hvedemel
  • 1/2 tsk salt
  • 2 piskede æg
  • 200 g groft hakkede pekannødder
  • 15 hele pekannødder
  • 1 flaske Cremefine 19% eller 38%

Ernæringsværdier

Energy (kcal)464 kcal
Energy (kJ)1951 kJ
Protein (g)9.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g)67.7 g
Carbohydrate excl. fibre (g)61.1 g
Sugar (g)36.9 g
Fibre (g)6.6 g
Fat (g)20.5 g
Saturated fat (g)2.2 g
Unsaturated fat (g)17.1 g
Monounsaturated fat (g)10.9 g
Polyunsaturated fat (g)6.2 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)54 mg
Sodium (mg)316 mg
Salt (g)0.79 g
Vitamin A (IU)96 IU
Vitamin C (mg)0.3 mg
Calcium (mg)45 mg
Iron (mg)2.36 mg
Potassium (mg)275 mg

Vejledning

  1. Tænd ovnen på 175°C.
  2. Bland Becel, hvedemel, salt og vand i en foodprocessor indtil du har en pæn og jævn dej. Kom dejen i en tærteform og lad dejen køle af i mindst 30 minutter.
  3. Kom tærten i ovnen i ca. 10 minutter.
  4. Kom Becel, sirup, sukker, hvedemel og salt i en gryde. Lad blandingen simre i et par minutter. Fjern gryden fra varmen og tilsæt de hakkede pekannødder og de piskede æg.
  5. Kom fyldet i tærten og top med de hele pekannødder. Bag tærten i ca. 40 minutter.
  6. Server tærten med pisket Cremefine.