use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Svampetoast med avocado - af @groedgrisen

Avocado-toasts er altid en sikker vinder både til både morgenmad og frokost. Pift den klassiske version op med svampe stegt i Cremefine 36%, og du har en vidunderlig lækker anretning som smager af mere. Kombinationen af det ristede brød, de smagfulde champignoner, den cremede avocado, det salte bacon og det syrlige æble er helt vidunderlig og klart et skud værd! Top brødet med et blødkogt æg og så har du en vanvittigt god. brunch-ret
  • 30 minutter
  • Tid til forberedelse30 minutter
  • Portioner3
recipe image Svampetoast med avocado

Ingredienser

  • 3 store stykker brød (Gerne surdejsbrød eller grydebrød)
Champignonblanding
  • 250 g champignon
  • 250 ml Cremefine 36%
Avocadocreme
  • 2 store avocadoer
  • 1 fed hvidløg
  • 1 lille spsk citronsaft
  • 1 lille håndfuld frisk basilikum
  • Salt og peber
Topping
  • 3 æg
  • 60 g bacon I tern
  • 0,5 æble

      Vejledning

      1. Start med at stege bacontern sprøde og gyldne på en tør pande. Læg et stykke køkkenrulle på en tallerken og placer den stegte bacon på papiret indtil det skal bruges, så papiret suger noget af fedtet, og baconternene bliver sprøde
      2. Skær champignon i store tern og rist dem gyldne på en varm pande
      3. Når champignonerne er gyldne hældes Cremefine 36 % ved. Lad massen simre på middel varme, og rør rundt et par gange undervejs. Smag til med salt og peber. Champignonerne er færdige, når Cremefine 38% er kogt godt ind og har en lys gylden farve.
      4. Æggene koges i ca. 7 min, så de bliver smilende
      5. Imens champignonerne og æggene passer sig selv laves avocadocremen. Mos avocadoerne groft, tilsæt presset hvidløg, citronsaft, grofthakket frisk basilikum og rør godt rundt. Smag til med salt og peber
      6. Rist brødene gyldne og sprøde på en brødrister, og skær æblet i tern
      7. Kom avocadocremen ovenpå brødet og dernæst champignonerne
      8. Top brødet med æg, bacontern og æbletern, og spis det med det samme, så champignonerne er lune ved servering