Vegetarisk grønkåls- og kartoffelsuppe

Denne vegetariske suppe har en fantastisk smag af kartofler og grønkål. Den er super nem at lave og er derfor perfekt til travle hverdage, hvor det skal gå lidt ekstra hurtigt.

4 portioner | 30 minutter

Ingredienser

200 g
grønkål
6
kartofler, skåret i skiver
1
gyldent løg, finthakket
1 spsk.
Becel Flydende
7 dl
vand
3 dl
Cremefine 7% eller 15%
1 terning
grøntsagsbouillon
Tilbehør:
brød

Sådan gør du

Kom Becel i en gryde og tilføj dernæst kål, kartofler og løg.

Tilsæt vand, Cremefine og bouillonterningen til gryden.

Kog retten op og sænk dernæst temperaturen til medium varme indtil kartoflerne er blevet bløde.

Blend suppen og smag til med salt og peber.

Server suppen med et godt groft stykke brød.