Rocky Road Cupcakes
Overrask en ven med disse lækre cupcakes. Inde i cholokademuffin'en gemmer sig en lækker overraskelse. På toppen findes de flotteste lyserøde swirl af frosting. Mums!
Tid til forberedelse30 minutter
Portioner15

Ingredienser
- 125 g Flydende Becel
- 100 g mælkechokolade
- 1 flaske Cremefine Piske 36%
- 2 æg
- 1,5 dl sukker
- 2 tsk vaniljesukker
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk kakaopulver
- 1 tsk bagepulver
- 1 tsk natron
- 50 g groft hakkede saltede valnødder
- 20 g mini skumfiduser
- 1 flaske Cremefine Piske 36%
- 200 g flødeost neutral
- 4 spsk flormelis
- 2 spsk vaniljesukker
- En lille smule rød frugtfarve
Ernæringsværdier
Energy (kcal) | 108 kcal |
Energy (kJ) | 453 kJ |
Protein (g) | 1.8 g |
Carbohydrate incl. fibre (g) | 17.6 g |
Carbohydrate excl. fibre (g) | 17.2 g |
Sugar (g) | 16.3 g |
Fibre (g) | 0.4 g |
Fat (g) | 3.7 g |
Saturated fat (g) | 1.6 g |
Unsaturated fat (g) | 1.8 g |
Monounsaturated fat (g) | 0.9 g |
Polyunsaturated fat (g) | 0.9 g |
Trans fat (g) | 0.0 g |
Cholesterol (mg) | 30 mg |
Sodium (mg) | 126 mg |
Salt (g) | 0.31 g |
Vitamin A (IU) | 55 IU |
Vitamin C (mg) | 0.0 mg |
Calcium (mg) | 41 mg |
Iron (mg) | 0.40 mg |
Potassium (mg) | 44 mg |
Vejledning
- Muffins:
- Tænd ovnen på 185 grader varmluft
- Smelt Becel i en gryde og tilsæt 50g af mælkechokoladen. Når massen er smeltet sammen stilles gryden til side
- Hæld Cremefine Piske i en skål. Tilsæt æg, sukker og vaniljesukker. Rør blandingen rundt til sukkeret er opløst
- Bland alle de tøringredienserne sammen og tilsæt til skålen med Cremefine og sukkerblandingen lidt ad gangen
- Hak det resterende af chokoladen og valnødder groft og tilsæt til dejen og rør rundt
- Del dejen ud i 15 muffinsforme. Når dejen har sat sig i formene kan mini skumfiduserne tilsættes ved at presse dem ned i toppen af dejen
- Bag muffins i ovnen i ca 12-15 minutter. Pas på med at bage dem for længe, så de ikke bliver tørre Stil muffins til side og lad dem køle en smule inden du sprøjter frosting på toppen.
- Frosting:
- Pisk Cremefine Piske 36% til skum i en skål. Blødgør flødeosten og tilsæt den i skålen og rør rundt med et fast greb
- Tilføj flormelis ogvaniljesukker indtil det er rørt sammen med massen.
- Tilføj rød frugtfarve efter behov og ønske. Brug en sprøjtepose til at pynte muffins. Tilføj evt. flere valnødder eller mini skumfiduser på toppen