Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Varm chokolade med Cremefineskum

Varm chokolade kan bruges året rundt, en regnfuld efterårsdag, en snefuld vinteraften eller sågar en kold forårsaften.
  • Tid til madlavning5 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner1
recipe image Varm chokolade med Cremefineskum

Ingredienser

  • 30 g mørk chokolade 60% finthakket
  • 2 dl mælk
  • 1 dl Cremefine piske 38%
  • Lidt finthakket sukker eller kanel
Energy (kcal)287 kcal
Energy (kJ)1198 kJ
Protein (g)7.8 g
Carbohydrate incl. fibre (g)27.6 g
Carbohydrate excl. fibre (g)25.4 g
Sugar (g)23.9 g
Fibre (g)2.2 g
Fat (g)16.2 g
Saturated fat (g)9.4 g
Unsaturated fat (g)5.3 g
Monounsaturated fat (g)4.6 g
Polyunsaturated fat (g)0.7 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)22 mg
Sodium (mg)93 mg
Salt (g)0.24 g
Vitamin A (IU)339 IU
Vitamin C (mg)0.0 mg
Calcium (mg)243 mg
Iron (mg)2.50 mg
Potassium (mg)434 mg

Vejledning

  1. Varm mælk og chokolade (og evt. lidt sukker) op i en lille gryde, det må ikke koge!
  2. Rør i det hele tiden til chokoladen er smeltet
  3. Pisk Cremefine Piske 38% til skum
  4. Hæld chokoladen i en kop og kom en klat pisket Cremefine 38% på og pynt evt. med finthakket chokolade eller kanel