Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Varm chokolade med Cremefineskum

Varm chokolade kan bruges året rundt, en regnfuld efterårsdag, en snefuld vinteraften eller sågar en kold forårsaften.
  • 10 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner1
recipe image Varm chokolade med Cremefineskum

Ingredienser

  • 30 g mørk chokolade 60% finthakket
  • 2 dl mælk
  • 1 dl Cremefine piske 36%
  • Lidt finthakket sukker eller kanel

      Vejledning

      1. Varm mælk og chokolade (og evt. lidt sukker) op i en lille gryde, det må ikke koge!
      2. Rør i det hele tiden til chokoladen er smeltet
      3. Pisk Cremefine Piske 36% til skum
      4. Hæld chokoladen i en kop og kom en klat pisket Cremefine 36% på og pynt evt. med finthakket chokolade eller kanel