use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Varm chokolade med Cremefineskum

Varm chokolade kan bruges året rundt, en regnfuld efterårsdag, en snefuld vinteraften eller sågar en kold forårsaften.
  • 10 minutter
  • Tid til forberedelse5 minutter
  • Portioner1
recipe image Varm chokolade med Cremefineskum

Ingredienser

  • 30 g mørk chokolade 60% finthakket
  • 2 dl mælk
  • 1 dl Cremefine piske 36%
  • Lidt finthakket sukker eller kanel

      Vejledning

      1. Varm mælk og chokolade (og evt. lidt sukker) op i en lille gryde, det må ikke koge!
      2. Rør i det hele tiden til chokoladen er smeltet
      3. Pisk Cremefine Piske 36% til skum
      4. Hæld chokoladen i en kop og kom en klat pisket Cremefine 36% på og pynt evt. med finthakket chokolade eller kanel