Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

brændt broccoli og blomkål med græskarpesto

Selvom denne ret lyder simpel betyder det ikke, at den ikke smager fantastisk. Brug den som tilbehør eller som en lækker eftermiddagssnack. Velbekomme!
  • Tid til madlavning25 minutter
  • Tid til forberedelse25 minutter
  • Portioner4
recipe image brændt broccoli og blomkål med græskarpesto

Ingredienser

  • 3 spsk Becel flydende
  • 1 broccoli hoved
  • 1 blomkål hoved
  • 2 fed hvidløg presset
  • 2 dl græskarfrø
  • 2,5 dl Cremefine 7 eller 15%
  • 1 bundt basilikum
  • salt og Peber

Ernæringsværdier

Energy (kcal)332 kcal
Energy (kJ)1377 kJ
Protein (g)15.3 g
Carbohydrate incl. fibre (g)20.0 g
Carbohydrate excl. fibre (g)14.9 g
Sugar (g)2.4 g
Fibre (g)5.1 g
Fat (g)23.2 g
Saturated fat (g)3.6 g
Unsaturated fat (g)0.1 g
Monounsaturated fat (g)0.0 g
Polyunsaturated fat (g)0.1 g
Trans fat (g)0.0 g
Cholesterol (mg)0 mg
Sodium (mg)80 mg
Salt (g)0.20 g
Vitamin A (IU)416 IU
Vitamin C (mg)65.7 mg
Calcium (mg)60 mg
Iron (mg)0.84 mg
Potassium (mg)350 mg

Vejledning

  1. Sæt ovnen på 200°C
  2. Kom Becel Flydende samt salt og peber på blomkålen og broccolien
  3. Kom grøntsagerne på en bageplade med bagepapir og bag dem i ca. 20 minutter indtil de er bløde
  4. Kom det resterende madolie i en gryde på medium varme og kom hvidløg i
  5. Tilsæt derefter græskarkernerne indtil de tager farve
  6. Tilsæt Cremefine og lad blandingen komme i kog
  7. Kom Cremefine-blandingen i en foodprocessor og blend hurtigt
  8. Tilføj basilikum og blendt hurtigt, så blandingen stadig er ”grov”
  9. Tag grøntsagerne ud af ovnen og fordel dem på en skål
  10. Hæld sovsen over grøntsagerne og servér! Velbekomme!