Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.

Koteletter med porre og estragonsauce

Der er mange måder at tilberede kotelletter i fad på end den klassiske. Giv de traditionelle kotelletter et frisk pust med spændende tilbehør som porre og estragonsauce. Retten er hurtig og nem at lave, og er derfor oplagt for børnefamilier med en travl hverdag. Retten er velsmagende og den cremede estragonsauce med Cremefine giver retten det perfekt sidste touch. Velbekomme!
  • Tid til madlavning
  • Tid til forberedelse
  • Portioner4
recipe image Koteletter med porre og estragonsauce

Ingredienser

  • 4 kotelet af svinekam uden ben
  • 4 porrer
  • 250 gram bulgur
  • 1 spsk grøntsagssuppe på dåse
  • 1 spsk Becel Flydende til stegning margarine
  • 1 fl oz Cremefine til madlavning 7% eller 15%
  • 1 tsk estragon eddike
  • 1 spsk grøntsagssuppe på dåse
  • 2 spsk grofthakkede friske estragonblade
  • 100 ml vand
Energy (kcal)481 kcal
Energy (kJ)2013 kJ
Protein (g)28.6 g
Carbohydrate incl. fibre (g)53.8 g
Carbohydrate excl. fibre (g)41.5 g
Sugar (g)1.9 g
Fibre (g)12.2 g
Fat (g)18.1 g
Saturated fat (g)5.6 g
Unsaturated fat (g)10.7 g
Monounsaturated fat (g)7.8 g
Polyunsaturated fat (g)2.8 g
Trans fat (g)0.5 g
Cholesterol (mg)61 mg
Sodium (mg)88 mg
Salt (g)0.22 g
Vitamin A (IU)984 IU
Vitamin C (mg)5.4 mg
Calcium (mg)57 mg
Iron (mg)3.26 mg
Potassium (mg)739 mg

Vejledning

  1. Kog bulgur som beskrevet på posen, men kom 1/2 Fond du Chef i kogevandet.
  2. Brun koteletterne i Becel Flydende til de er gyldne på begge sider. Krydr med salt og peber og steg dem færdig i ovnen ved 180° ca. 10 min. til de er gennemstegte. Vask ikke panden, den skal bruges til at stege porrerne på.
  3. Rens porrerne og skær dem i grove stykker. Steg dem ved middel varme på panden til de tager lidt farve og er møre.
  4. Kog Cremefine op med 1 dl vand og 1/2 Fond du Chef. Tilsæt bearnaiseessens eller estragoneddike samt friske estragonblade.